employer

About “Dell J”

Mi a legfontosabb készség a pókerben?

Boldog póker játék! Lehet, hogy felfedez egy új póker szenvedély, amely tartja elkötelezett és szórakoztató az elkövetkező években. Tehát gyűjtsd össze barátaidat, hozzon létre egy otthoni játékot, vagy csatlakozzon egy online pókerteremhez. A póker kaland kezdődik a Texas Hold’em, pokerzseton.com de a póker világ hatalmas és tele van izgalmas változatok felfedezni. Van egy egyszeri (O.) amely a ház hat kártyát ad. A blackjack a kaszinó „specialitása”.

Ez a ház előnye kártyajáték egy egyszerű szabály, a számláló legyőzi a sajátját. Mi az első lépés a blackjackben? Ha az összege meghaladja a 21-et, akkor elveszítheti az összes tétet, és feladhatja a kereskedő kártyáit. Még egy tétet lehet tenni. Mi az a biztosítási játék? A kereskedő határozza meg, hogy a kezed jogosult-e biztosítási játékra. Ez azt jelenti, hogy a győzelemhez a huszonegyeseknek szükségük van rá.

Miután kiválasztotta a számot, húzza a kártyákat, hogy megfeleljen, amíg van. Ha a kereskedő halmozódik vagy csúszik, akkor a kártya nyer. Biztosítás akkor van, ha a kereskedőnek 17 vagy annál kisebb lágy keze van. Egy extra kártyát kap a kezedbe, miután egy ász kártyát húztak a kereskedő sorsolásán, és a kereskedő szembe áll. Mi a neve a blackjack játéknak? Ezt nevezem játéknak, mert egy kártya lehet a különbség a nyereség között.

Van esélye, hogy mindent megnyerhet, de ez az osztónak kell lennie. Ha a kereskedő nem bukik meg, vagy lágy kézzel rendelkezik, akkor megduplázza a tétet. Győzelem és/vagy veszteség Egy kártya tönkreteheti Önt, vagy nyerhet. De ha kijön, akkor 5 (az ötszörös tétet) kell tennie a tétjére, hogy legyőzze az osztót. Önnek csak egy-öt esélye van arra, hogy egy kötést hozzon létre, és a bank keze nyer.

Azok a játékosok, akik következetesen nyernek hosszú távon azok, akik tökéletesítik a matematikát.” World Series of Poker karkötő győztes Jonathan Little hangsúlyozza ezt a pontot. “Nem kell blöffölni vagy játékot játszani, hogy nyerjen a pókerben. Végső soron, a póker fegyelem megköveteli elkötelezettség, hogy a döntéseket alapuló tények, a matematika és az érvelés elemzés, nem pedig az érzelmek vagy az ego. Tényekre alapozva maradni, nem az ego.

Az intelligencia összegyűjtése, a minták felismerése és az eredményekhez való ragaszkodás nélkülözhetetlen mentális készségek. A póker hosszú távú játékában az érzelmek nagyobb valószínűséggel befolyásolják a döntéshozatalt. Ha a játék két kézben véget ér, az érzelmek jobbá válhatnak. Miért póker egy ilyen érzelmi játék? Igaz, hogy jobban tudjuk irányítani az érzelmeinket, ha valami hosszú távú játékról van szó, de ez nem mindig így van.

Posted projects

No projects posted yet by this employer.